Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hej från Sjukstugan! 

Lästid: 1 min

Tilda låg i högfeber i torsdagskväll efter att hon kom hem från förskolan, även hela fredagen hade hon feber. Prim var däremot förkyld men Igår verkar som att febern har krypit sakta och hon var jättevarm hela natten. Men Prim är inte alls degig som Tilda blev. Tilda var både illamående, yr och ledsen. Prim är jätteglad.

Tilda är hemma idag och hon har varit lite hjälpsam mot sin lillasyster. Hon har hjälpte Prim att ta på henne strumpor och Prim satt snäll och räckte upp fötterna i luften haha! Hann inte ta några bilder på de två men nästa gång.


Nu vill Tilda leka med Playdoh och Prim ropade glatt ”yippi!”. De kan samsas när de vill jag.

Det blir väl inte mycket gjord för mig idag. De leker pirater, bygga koja och bo i en flyttkartong. Aktiva sjuka barn som kanske somnar snart…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge