Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hårfint

Lästid: 1 min

Tänkte att jag ska vara lite fin när jag ska på en bloggträff ikväll! Tilda vill upp i famnen hela tiden. Har nu hinnit drar lite med plattång på mitt rufsiga hår i hallen. Flydde till köksbänken för Tilda drog ur kontakten hela tiden å stoppade i munnen gaah! Brukar inte ens borsta mitt hår å bara fingerkamma, lufttorka å sätt upp en slarvig knut. Jaja det blev 3 lockar å lite på luggen sen fick jag ge upp för Tilda vill ha uppmärksamhet eller att vi ska titta tillsammans på Youtube där nån sitter å öppnar sina Kinder eggs!

Nu har hon somnat så jag får ge mig på nya lockar. Vet inte ens varför jag ska göra lockar för mitt hår släpper lockarna efter en kort tid å jag har rätt så tjockt hår.

Det ska bli kul att komma ut å träffa andra bloggare i Göteborg! 🙂

IMG_4220.JPG

IMG_4218.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge