Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Har ni försäkring på allting?

Lästid: 1 min

 

Asså alla dessa försäkringar! Så mycket att hålla reda på och jag blir inte klokt. Vi har ALLA våra försäkringar nu på TryggHansa och maxat Tildas barnförsäkring å Bilförsäkring kommer att flyttas dit i juni. Nu kommer räkningar på det ena och det andra som ska förnyas och det får mg att tänka… MÅSTE vi ha allting? Man tänker alltid WHAT IF!? Men det är sjukt mycket stålar man pungar ut och vi har ALDRIG utnyttjat våra försäkringar…nånsin!

För 2 veckor sedan förnyade jag mitt mobilabonnemang och tog med försäkring å försäljarens argument var såååå klart… Det finns barn hemma, man vet ju inte vad som händer… True men men… Jag har klarat mig hittils… Fasen, lurad igen, typ!

Måns frågade några kollegor som har barn. Vissa hade ingen barnförsäkring, en annan sa att alla barn i Göteborg har det genom Länsförsäkringar men det där tror jag att det är för alla barn under skoltid och till å från skolan.

Nu måste jag rådfråga er!
Vilket bolag har ni? Kör ni försäkring på allting?
Allting menas… Hemförsäkring (måste), barnförsäkring (måste?), bil (ja), vuxen sjuk- och olycksfall (nja?)….
Vilket bolag är bäst???

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Har ni försäkring på allting?

  1. Vi har hemförsäkring med Folksam via facket, så då tog vi bil, barn, extra hem, något extra på bil och så har vi något på oss. Har inte heller riktigt koll på vad vi har:/ å så försäkring på typ all elektronik via de olika företagen vi köpt hos. Vill inte ens tänka på vad man betalar i månaden på allt, bara ena bilen betalar vi 4500kr/kvartal…zzzzz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge