Asså alla dessa försäkringar! Så mycket att hålla reda på och jag blir inte klokt. Vi har ALLA våra försäkringar nu på TryggHansa och maxat Tildas barnförsäkring å Bilförsäkring kommer att flyttas dit i juni. Nu kommer räkningar på det ena och det andra som ska förnyas och det får mg att tänka… MÅSTE vi ha allting? Man tänker alltid WHAT IF!? Men det är sjukt mycket stålar man pungar ut och vi har ALDRIG utnyttjat våra försäkringar…nånsin!

För 2 veckor sedan förnyade jag mitt mobilabonnemang och tog med försäkring å försäljarens argument var såååå klart… Det finns barn hemma, man vet ju inte vad som händer… True men men… Jag har klarat mig hittils… Fasen, lurad igen, typ!

Måns frågade några kollegor som har barn. Vissa hade ingen barnförsäkring, en annan sa att alla barn i Göteborg har det genom Länsförsäkringar men det där tror jag att det är för alla barn under skoltid och till å från skolan.

Nu måste jag rådfråga er!
Vilket bolag har ni? Kör ni försäkring på allting?
Allting menas… Hemförsäkring (måste), barnförsäkring (måste?), bil (ja), vuxen sjuk- och olycksfall (nja?)….
Vilket bolag är bäst???