Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Har jag resfeber?

Lästid: 2 min

Asså… Det är nog jag som har resfeber i stället för Tilda! Jag har varit i gång hela kvällen tills nu kl.1 och grejat med resväskor, leta hotell och bytt mobiloperatör åt min mamma och Måns hakade på! Det blev Vimla!

Vad finns i Tildas kabinväska?

Jag har packat om hennes lilla kabinväska minst 5 gånger och byt till olika väskor. Tilda klagade på att kabinväskan var tung trots att hon ska bara rulla den efter sig. Måns tror inte alls på att Tilda kommer släpa den själv som hon har sagt. Vi för väl se för mormor ältar och curlar inte!

Jag har packat med baskläder som Tilda kan ha de första dagarna. Det är…

 • 5 t-shirts
 • 1 sommarklänning,
 • 1 kofta
 • 2 shorts
 • 2 tunna långbyxor
 • 20 tals trosor
 • 2 par strumpor
 • Badkläder
 • Sandal
 • Flipp-flopps
 • utredningsborste
 • badring
 • ärmpuffar
 • toa-ring för barn som mormor köpte
 • 2 solfaktor 50+
 • balsamspray

Tilda kommer nog hem med minst 3-4 gånger mer än detta men mormor får lösa det med bagaget. Det var hon som sa att Tilda inte behövde ha med så mycket. Hygiensaker har mormor redan ordnat med Bamsetandkrän och tandborste plus barntvål och sedan finns ju allt i lägenheten eller 7eleven finns på ingången av gatan.

Bokat hotell i Hua Hin

Jag har även suttit med min mamma och kollat på hotell tills vi bestämde för ett hotell som de har varit där några gånger i Hua Hin. Det är ett riktigt nice hotell vid stranden och har pool. Det är viktigt att hotellet är barnvänligt för det är tydligen så att alla hotellen i Thailand välkomnar inte barn nuförtiden, eller är inte barnanpassade. Sedan när vi hittade ett hotell så var det att rummet skulle vara i bottenplan med pool utanför. Inte så bra när de har Tilda som älskar vatten och kan få för sig att hoppa i för hon kan inte simma utan ärmpuffar. Detta ska morfar råda bot på och lära henne att simma.

Anantasila Villa by the sea

Det blev en bokning med 5 nätter på hotellet Anantasila i Khao Takiab (Chopstick mountain). Jag bokade på Hotels.com genom Refunder och tjänade in en fri natt på Hotels och 103kr i återbäring dvs 3% hehe! Lånade bilderna av Anantasila Villa by the sea. Avundsjukt nu haha!Tilda kommer nog inte få tråkigt. Mormor hade även kollat upp på Youtube på olika aktiviteter för kids i Bangkok me.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge