Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Har du blivit spammad om GDPR?

Lästid: 2 min

Så jäkla jobbigt igår! Hela veckan egentligen men igår var extremt!

Vet inte hur många mail jag har raderat men minst 100 st om just GDPR… att mina personuppgifter är säker hos det ena och det andra företag. Vissa valde att köra med formulär som man ska uppdatera sina uppgifter, samtycka eller fortsätt prenumerera på mailutskick. Jag har även såklart upptäckt bland alla mailen att det fanns även företag som man inte ens är kund eller medlem hos som fiskade efter ens uppgifter! Så akta dig!

Vad är GDPR?

I korthet som jag har fattat det. Att imorgon träder den nya EU-lagen i kraft, och då är det inte längre fritt fram att lagra någons personliga uppgifter, utan samtycke. Detta för att det ska ge tillbaka kontrollen till oss privatpersoner.

GDRP handlar mest om att vara transparent och hantering av data

Många privatpersoner kommer med säkerhet att använda sig av sina GDPR-rättigheter – att man alltså kan ställa krav på företag att begränsa eller radera ens personuppgifter.

Bildkälla: Chef.se

Så hur funkar det för mig som bloggar?

Hos mig så kan du maila mig eller kommentera i mina blogginlägg. Då tycker jag att det är rätt att jag ska få veta vem du är. Dock går det alltid att uppge fake e-post och de som gör det är ju nättroll i så fall.

Vill du kommentera hos mig, så lagras dina uppgifter som namn, ip-adress och e-post automatisk. Så har det alltid varit. De finns där så länge bloggen finns och om jag väljer att publicera din kommentar.

Så vill du kommentera eller argumentera om något så ska du kunna stå för det du skriver… annars ska du inte kommentera tänker jag. Fair enough?

Är du också redan trött på GDPR? Visst är det supertjatigt?!

Vet du fortfarande inte vad GDPR är? Googla! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge