Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Happy Valentine’s day!

Lästid: 1 min

Här har vi INGA planer! 

Jag hade en plan att vi skulle på brunch på Le Pain Francaise på Avenyn men den avbokade jag efter förra söndags “gravidbrunch“som jag var boven och bokade på den, alla tyckte det lät bra då men nu vet vi! Aldrig mer brunch där! Sedan har vi nu spontana gäster här så vi får se vad vi hittar på.

Hade vi varit i Thailand nu så är denna dag…eller hela månaden, ett “month of love”- jippo med många roliga happenings och erbjudande. En tvättäkta kommersiell trams-dag men jag gillar det, när det händer lite mer. 

Ha det så trevligt vad ni än gör idag! ❤️❤️❤️❤️❤️ Happy Valentine! 

  
Vissa är mer av en romantiker än andra och här har min farsan skämt bort morsan och lagt upp bilder på sin Fb, tror han är mest ganska stolt över den ätbara rosen hehe ❤️ 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge