Ooh my gåååd vilken seg och lång åka-bil-inklämd-i-baksätet-mellan-två-barn-dag! Kan inte beskriva det bättre än så. 

Inte alls misslyckad familjefoto ?

Idag var Penny vaken före alla och jag var väl alltid vaken så det räknas inte haha! Svärmor var uppe en kvart innan utcheckningen när engelsmannen (pojkvän till Måns lillasyster) brasade frukost med stekta bacon och Heinz baked beans. Tilda väckte vi sist då jag var den som packade allt och in i bilen. Vi lämnade inte stugan förrän 12:30 haha! Sedan åkte vi till de blivande man och hustrus stuga och åt tårtor som blev över. 
Runt kl.14 började vi röra oss hemåt. Jag fick vara vig och hoppa ner till baksätet när Prim plöstlig bara gallskrek och grät oavbrutet. Det fick jag göra tre gånger och efter tredje gången av att hoppa bak i 120 km/h så blev jag sittande där. När Prim fick se mig sitta där då slutade hon direkt. Nu är jag lagom mör efter över 7 tim bilfärd hem och Måns körde hela vägen. Nöjda barn till och från. 

Vi kom hem runt kl.21 och det blev frysta köttbullar och 3 min snabb makaroner. Tilda ville krångla varje gång vi ska göra nåt och ville tillbaka till stugan och sova!!! Ville inte hem till Göteborg och till sina leksaker. Det första hon gjorde när hon kom hem så var det att låtsas leka hus och byte blöja på en pytteliten nalle 🙂

Nu slänger jag in en tvätt och ska zzz. Lite mer om bröllopet kommer så fort jag får tid 🙂