Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Happy Kanelbullensdag i sjukstugan! 

Lästid: 1 min

Jepp…de är lite kul med sådana dagar, Kanelbullensdag…och här har vi även Sjuklingsdag. Tilda blev snorig i fredag och igår var vi på stan och shoppade men åkte hem när hon inte orkade längre. Väl ute så var hon inte alls snorig så lite friskluft gjorde henne gott…dock var Nordstan hemskt så vi strosade längst med gågatorna. 

  

Idag vaknade Tilda av slemhosta och hon har förstått att hon ska spotta ut det som kommer upp…men hon gör ju det på direkten så vi får springa efter med enhandduk eller får spotta i min hand. Hon hostade så mycket så att morgonvälling kom upp i rejäl dos och hon fick allt på sig, mig och sängen men hon blev ju glad på direkten när Måns fick duscha av henne och sade “OJJ, Tilda har kräk”. 

Min hosta har hängt kvar och jag har haft den 4 veckor nu men jag tror inte att om jag besöker vården så kommer de göra något åt den. Som de få gånger jag har besökt den svenska sjukvården. 

  
Hon fick äta hur många kanelbullar hon ville men valde min vaniljmunk! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge