Happy Kanelbullensdag i sjukstugan! 

Lästid: 1 min

Jepp…de är lite kul med sådana dagar, Kanelbullensdag…och här har vi även Sjuklingsdag. Tilda blev snorig i fredag och igår var vi på stan och shoppade men åkte hem när hon inte orkade längre. Väl ute så var hon inte alls snorig så lite friskluft gjorde henne gott…dock var Nordstan hemskt så vi strosade längst med gågatorna. 

  

Idag vaknade Tilda av slemhosta och hon har förstått att hon ska spotta ut det som kommer upp…men hon gör ju det på direkten så vi får springa efter med enhandduk eller får spotta i min hand. Hon hostade så mycket så att morgonvälling kom upp i rejäl dos och hon fick allt på sig, mig och sängen men hon blev ju glad på direkten när Måns fick duscha av henne och sade “OJJ, Tilda har kräk”. 

Min hosta har hängt kvar och jag har haft den 4 veckor nu men jag tror inte att om jag besöker vården så kommer de göra något åt den. Som de få gånger jag har besökt den svenska sjukvården. 

  
Hon fick äta hur många kanelbullar hon ville men valde min vaniljmunk! 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge