Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Happy Halloween!

Lästid: 1 min

Kul för alla er som har firat Halloween igår och spökat ut er, vissa körde verkligen all-in. Jag har fått se många roliga bilder i mitt Facebooksflödet och många var så kreativa i år, även barnen.

Här hade vi tagit det lugnt men vi hade ett litet spöke som gick omkring i påslakan och tyckte att det var jätteskoj. Det var inget som vi har sagt till henne att göra! 

  

Jag minns min första Halloween i Sverige och då var nog inte en kotte som firade nåt. Det var år 1990 och jag fyllde 12. Min första födelsedagskalas i Sverige dessutom som var på Allhelgonadag! EN klasskompis kom…alla andra ugglade hemma. Vadå Halloween liksom. Så var det med det. Och 6-7 år senare hade det här med Halloween smygit på och sedan blev det en hype. Då hade jag Halloweenfester om jag inte gick på en. Ändå var det inte många som vågade spöka ut sig mer än som Dracula eller häxor…skit tråkigt! 

Jag skrämde i alla fall vettet ur många på pendeltåget en gång när jag hade mitt ex kopplat i en koppel och sminkat honom till en zombie med grön självlysande smink som klackerade… och han satt hela tiden med huvudluva och stirrade arg på folk hehe…jag var djävulen som piskade honom hahaha! 

Ett annat år hann jag inte spöka ut mig för jag höll i festen men sydde i alla fall en lång druidkappa i svart och jag skrämde väl ungarna som var ute då för trick or treat haha… har kappan kvar hos mina föräldrar och den är varm. 

Ja det var lite flash back 🙂 Inte så mycket Halloween eller fester nu men nästa år så så! 

Idaf blir det i alla fall Halloween på Liseberg! Sista dag dessutom. Det ska blir så kul! 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Happy Halloween!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge