Thaimorsan

Familjeliv & Matglädje

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Happy Halloween!

Kul för alla er som har firat Halloween igår och spökat ut er, vissa körde verkligen all-in. Jag har fått se många roliga bilder i mitt Facebooksflödet och många var så kreativa i år, även barnen.

Här hade vi tagit det lugnt men vi hade ett litet spöke som gick omkring i påslakan och tyckte att det var jätteskoj. Det var inget som vi har sagt till henne att göra! 

  

Jag minns min första Halloween i Sverige och då var nog inte en kotte som firade nåt. Det var år 1990 och jag fyllde 12. Min första födelsedagskalas i Sverige dessutom som var på Allhelgonadag! EN klasskompis kom…alla andra ugglade hemma. Vadå Halloween liksom. Så var det med det. Och 6-7 år senare hade det här med Halloween smygit på och sedan blev det en hype. Då hade jag Halloweenfester om jag inte gick på en. Ändå var det inte många som vågade spöka ut sig mer än som Dracula eller häxor…skit tråkigt! 

Jag skrämde i alla fall vettet ur många på pendeltåget en gång när jag hade mitt ex kopplat i en koppel och sminkat honom till en zombie med grön självlysande smink som klackerade… och han satt hela tiden med huvudluva och stirrade arg på folk hehe…jag var djävulen som piskade honom hahaha! 

Ett annat år hann jag inte spöka ut mig för jag höll i festen men sydde i alla fall en lång druidkappa i svart och jag skrämde väl ungarna som var ute då för trick or treat haha… har kappan kvar hos mina föräldrar och den är varm. 

Ja det var lite flash back 🙂 Inte så mycket Halloween eller fester nu men nästa år så så! 

Idaf blir det i alla fall Halloween på Liseberg! Sista dag dessutom. Det ska blir så kul! 

En kommentar om “Happy Halloween!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge