Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Happy Children’s day 2557!

Lästid: 1 min

Idag är det barnens dag i hela Thailand! Och i år är det år 2557, vill bara nämna det 🙂 Vi ligger lite före hehe… Det kommer vara jippo överallt från kl.8:00 och det brukar vara gratis entré å gratis utdelningar av saker å godis till barnen. På tvn har de snackat om Barnens dag hela veckan, det är fortfarande stor grej här. Man har även frågat barn vad de vill bli när de blir stor, och efter vad som har hänt i landet så vill typ 89% som hade svarat INTE bli politiker hahaha!

Barnens dag i Thailand infaller alltid den 2:a lördagen i januari och det har varit så i mer än 60 år, tror jag. Jag minns mycket väl en gång att mamma kom hem för nattjobbet och tog med mig och min bror på bio, där var det fullt med barn och alla satt å skramlade på sina leksaker som man delade ut till barnen å vi åt pinnglass i salongen 🙂 Tror det visades Ewok… De där luddiga små björnar som leker rövare å bodde i trädkojor… Det var verkligen länge sedan woohaa!

Vi gick hemifrån tup vid 12 tiden eftersom vi hade städat lägenheten och jag tvättade. Imorn åker vi till Chiang mai så vi vill ha det fint när vi kommer tillbaka. Vi åkte till Cental World å kollade på lite jippo men ljudnivån i högtalarna var inte nådig å jag tror att alla barnen är döva efter dagen slut.

Lite bilder från idag…. På vägen tillbaka tog vi bron för första gången å vi kom fram snabbare än båten höhö.

 

wpid-20140111_141059.jpg

Proppat med folk i varuhuset…å alla andra ställen.

wpid-20140111_160639.jpg

wpid-20140111_160654.jpg

Bangkok kl.16:30

wpid-20140111_165236.jpg

Avslutade dan vid poolen och uppdatera blogg hehe

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge