Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Happy birthday to me!

Lästid: 2 min

God morgon! Ligger i sängen medan en av mina två favoriter snarkar. Jag borde också ta sovmorgon 😛 

  
Och idag är det ju ingen vanlig dag och för 37 år sedan fick min mamma mig och blev mamma. Grattis mamma! 🙂 Jag kom faktisk enl. beräknad och morsan min åkte in själv i smal-jeans och födde mig  ^_^ 

 

jag, 6 mån (1979)
 
Hur känns det att fylla 37? Det är väl inget märkvärdigt att fylla 37… Yepp….3…7…! Kan jag skriva för många 37? Måns bah…hur känns det att fylla 39??? Jo han skojade väl, och jag svarade med att firar gärna 40 i tre år med stort kalas och resor mohahah! Bra idé! 

 

Jag längst fram med en lekkompis, nyårsafton 1980
 
De flesta asiater ser ju unga ut fram tills de blir….50-55? För då rasar det verkligen bara åt söder för oss eller så kan vi se skrynklig ut som en torkad russin i kombo med bowlingkäggla. Jag är i alla fall glad för att jag inte hade några rynkor som flera av mina gymnasievänner när vi var 18, måste vara för att jag inte heller rökte. Får jag även skriva “ni vita”? Att ni vita kan åldras väldig tidig men sakta medan vi asitater typ stannar kvar i puberteten och växten länge, och när vi åldras så bam! Nu tar jag lite i kanske haha!

Än så länge har jag inte hittat några grå hår…jodå jag har letat. Och vad är hemligheten med att hålla sig ung, utan alla skönhetsingrepp som inte bara mina landskvinnor verkar älska? Jo, skaffa en yngre mansom kan laga mat och har humor ;som jag inte alltid fatta med alla andra tycker är kul), yngre vänner (som man orkar med och en del drama och fjortis-fasoner får man räkna med) och barn i senare ålder (tyvärr kan folk tro att man är 15 bast med en unge)…. Och går ofta till Systembolaget bara för att bli tillfrågad om leg. vid varje köp…hahaha! Dock skrattar jag alldeles för lite och måste sluta rynka min panna oftare… 

Bjuder på lite bilder  🙂

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Happy birthday to me!

  1. Liselotte - mamma, fru och fotograf skriver:

    Grattis! Hoppas du bjuder på lite smarriga matinlägg snart igen, förstår att du har fullt upp inför flytten just nu dock 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge