God morgon! Ligger i sängen medan en av mina två favoriter snarkar. Jag borde också ta sovmorgon 😛 

  
Och idag är det ju ingen vanlig dag och för 37 år sedan fick min mamma mig och blev mamma. Grattis mamma! 🙂 Jag kom faktisk enl. beräknad och morsan min åkte in själv i smal-jeans och födde mig  ^_^ 

 

jag, 6 mån (1979)

 
Hur känns det att fylla 37? Det är väl inget märkvärdigt att fylla 37… Yepp….3…7…! Kan jag skriva för många 37? Måns bah…hur känns det att fylla 39??? Jo han skojade väl, och jag svarade med att firar gärna 40 i tre år med stort kalas och resor mohahah! Bra idé! 

 

Jag längst fram med en lekkompis, nyårsafton 1980

 
De flesta asiater ser ju unga ut fram tills de blir….50-55? För då rasar det verkligen bara åt söder för oss eller så kan vi se skrynklig ut som en torkad russin i kombo med bowlingkäggla. Jag är i alla fall glad för att jag inte hade några rynkor som flera av mina gymnasievänner när vi var 18, måste vara för att jag inte heller rökte. Får jag även skriva “ni vita”? Att ni vita kan åldras väldig tidig men sakta medan vi asitater typ stannar kvar i puberteten och växten länge, och när vi åldras så bam! Nu tar jag lite i kanske haha!

Än så länge har jag inte hittat några grå hår…jodå jag har letat. Och vad är hemligheten med att hålla sig ung, utan alla skönhetsingrepp som inte bara mina landskvinnor verkar älska? Jo, skaffa en yngre mansom kan laga mat och har humor ;som jag inte alltid fatta med alla andra tycker är kul), yngre vänner (som man orkar med och en del drama och fjortis-fasoner får man räkna med) och barn i senare ålder (tyvärr kan folk tro att man är 15 bast med en unge)…. Och går ofta till Systembolaget bara för att bli tillfrågad om leg. vid varje köp…hahaha! Dock skrattar jag alldeles för lite och måste sluta rynka min panna oftare… 

Bjuder på lite bilder  🙂