Handlar mat hemma

Lästid: 2 min

Igår fick vi vår första Tastelines 3-dagars matkasse som vi ska prova. Jag nappade på ett erbjudande per telefon efter att jag körde så mycket med den stackars försäljaren med mina frågor och allt möjligt haha. Denna 3-dagars matkasse kostade 269kr dvs 300kr rabatt plus att jag fick en fruktkasse gratis med 4kg frukter som skulle kosta 129kr.

På morgonen på leveransdagen dvs igår fick jag ett sms från Mathem att mina varor var plockad och beräknades leverans skulle vara 16:45. Jag valde att få varor mellan 16-20. Budkillen kom strax innan 17. Han kom med 3 matkassor och de hade delat upp dem så en med frukter, en med grönsaker och en med allt annat. Frysvaror var i en plastkasse.

Min första tanke var… Så många pappkassar vi kommer ha om vi fortsätter beställa! Och alla kassorna var halvfulla. Sedan kostar det lite mycket om det inte var prova-på erbjudande för 269kr. Visst sparar man mycket tid och slipper tänka på vad man ska hitta på för mat på vardagar. MEN de råvarorna vi har fått, det är inget fel på de men av märken Eldorado och Garant som finns på Willy’s, det är av de billigare alternativen å om jag skulle handla själv så kostar det ju inte 200kr/middag om jag väljer de absolut billigast, eller? Varje gång vi handlar så blir det 200-300kr men vi plockar ju annat också.

IMG_4183.JPG

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge