Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Handla mat online är guld för småbarnsmammor

Lästid: 2 min
(Inlägget är i samarbete med MatHem.se)

Vabruari! Jag hinner inte göra så mycket, hinner inte ens med mig själv och att handla mat är inte prio 1. Kylen är visserligen full med mat och Tilda är hos farmor och farfar. Att gå ut med en jättesnoriga Prim vill jag inte göra. Måns har fått småhandla på vägen hem från jobbet när det saknades något.


I söndag kom vi hem från Halmstad ganska sent och Prim blev mer förkyld. Så jag handlade på natten på MatHem medan Prim sov på mig på soffan samtidig som jag kollade på sista avsnittet av Skam (säsong 3) hehe. Det är 3:e gången jag har handlat på MatHem.

Prim hjälpte till och inventerade… snorade ner en litchi 🙂

Leveransen kom idag runt 12:30. Allting fanns med. När Måns kom hem undrade han “kom det ingen mat??? Bara frukter???”. Haha han sa ju att vi hade mat. Jag tänkte beställa en Tasteline Barnkasse men Tilda är inte hemma. Sedan måste man beställa matkasse 7 dagar innan och leveransen är bara på måndagar.


Det blev en hel del exotiska frukter som pomelo, sweeties, mango, litchi, ekologiska bananer, lime, barngröt och smoothies… och Oumph!


Allt detta skulle jag få gå runt och plocka själv i butiken med barnvagnen. Det var kampanjpriser på många produkter så jag sparade minst 300kr på detta.Jag smakade på Oumph! på Stockholm Food & Wine i november och det smakade gott. När jag frågade vad det var och fick till svar “Oumph!” med ett skratt. Kollade upp det igår och det är soja (typ tofu)


Igår var jag verkligen sugen på Cola, juice och frukter. Pomelo har jag suktat efter i månader! Jag fick lugna mig med lite mango och längtade till dagens leverans.


Kan säga att jag hinkade i mig en hel liter av ekologiska apelsinjuice, åt en pomelo och en sweetie dippade i chilisalt till middag! Pomelo var så fast och “köttig”, så goda! Maxa med C-vitamin nu under förkylningstider!

Att handla mat online är GULD för småbarnsföräldrar, särskilt när man har fullt upp och med sjuka barn hemma. Jag planerar nästa handling redan till lördag.

Vill du prova handla mat online på MatHem.se så kom ihåg rabattkoden THAIMORSAN för fri frakt (vid köp av minst 700kr, gäller till 28 feb).

/Inlägget är i samarbete med MatHem.se

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge