(Inlägget är i samarbete med MatHem.se)

Vabruari! Jag hinner inte göra så mycket, hinner inte ens med mig själv och att handla mat är inte prio 1. Kylen är visserligen full med mat och Tilda är hos farmor och farfar. Att gå ut med en jättesnoriga Prim vill jag inte göra. Måns har fått småhandla på vägen hem från jobbet när det saknades något.


I söndag kom vi hem från Halmstad ganska sent och Prim blev mer förkyld. Så jag handlade på natten på MatHem medan Prim sov på mig på soffan samtidig som jag kollade på sista avsnittet av Skam (säsong 3) hehe. Det är 3:e gången jag har handlat på MatHem.

Prim hjälpte till och inventerade… snorade ner en litchi 🙂

Leveransen kom idag runt 12:30. Allting fanns med. När Måns kom hem undrade han ”kom det ingen mat??? Bara frukter???”. Haha han sa ju att vi hade mat. Jag tänkte beställa en Tasteline Barnkasse men Tilda är inte hemma. Sedan måste man beställa matkasse 7 dagar innan och leveransen är bara på måndagar.


Det blev en hel del exotiska frukter som pomelo, sweeties, mango, litchi, ekologiska bananer, lime, barngröt och smoothies… och Oumph!


Allt detta skulle jag få gå runt och plocka själv i butiken med barnvagnen. Det var kampanjpriser på många produkter så jag sparade minst 300kr på detta.Jag smakade på Oumph! på Stockholm Food & Wine i november och det smakade gott. När jag frågade vad det var och fick till svar ”Oumph!” med ett skratt. Kollade upp det igår och det är soja (typ tofu)


Igår var jag verkligen sugen på Cola, juice och frukter. Pomelo har jag suktat efter i månader! Jag fick lugna mig med lite mango och längtade till dagens leverans.


Kan säga att jag hinkade i mig en hel liter av ekologiska apelsinjuice, åt en pomelo och en sweetie dippade i chilisalt till middag! Pomelo var så fast och ”köttig”, så goda! Maxa med C-vitamin nu under förkylningstider!

Att handla mat online är GULD för småbarnsföräldrar, särskilt när man har fullt upp och med sjuka barn hemma. Jag planerar nästa handling redan till lördag.

Vill du prova handla mat online på MatHem.se så kom ihåg rabattkoden THAIMORSAN för fri frakt (vid köp av minst 700kr, gäller till 28 feb).

/Inlägget är i samarbete med MatHem.se