Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hamnade på första sidan

Lästid: 1 min

imageTack tack och tack till Minbebis.coms som har uppmärksammat mig på bloggen! Jag har provat blogga tidigare men lagt av eftersom jag fann inga glöd eller anledning. Nu är det officiellt, jag är en bloggerska. Jag ÄR Thaimorsan på Minbebis.com. Yeah!

Och oj va förvånad jag blev när jag såg min matbild. Jag gillar mat, vin och resor…ja det goda livet. För er som har följt mig, så visste ni redan att jag staratde bloggen för att hela familjen skulle resa i Thailand i 3 mån så det passade bäst att blogga just om”Att resa med barn”… Nu börjar Thaimorsans blogg luta mer åt mat och matlagning 😛

Följ mig, här lär ni få se många fler matbilder, recept, vintips men framför allt vår lilla vilding Tilda 🙂

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Hamnade på första sidan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge