Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hälsoindex med Zmarta

Lästid: 2 min

Dags att komma i gång med träningen nu 4 månader efter förlossningen men lust och ork finns inte riktigt där. Dagens wellness-hets får mig att ta ett steg tillbaka och när nästan alla jag känner började med en välkänd 9 dagars Aloe Vera detoxkur blir jag lite rädd att jag själv ska trilla dit jag också. Det är inget fel med Aloe Vera. Jag älskar det och dricker gärna det i kombination med kokosvatten, och använder gärna Aloe Vera gel. Jag tror dock inte på någon quick-fix utan bakslag. Det låter lustigt men jag har läst om “fett-minne”, att fett kommer ihåg sin gamla plats. Det är lättare för fett att hitta tillbaka igen enklare sagt. 

Jag vill i alla fall göra något åt min fladdriga gäddhäng och fluffig tvåbarnsmammas mage men jag hatar ju att träna! Då har vi ett stort problem. Jag tycker att det är jättetråkigt att styrketräna plus att jag blir nervös av att vistas i ett gympark och inbillar mig att folk stirrar på mig. Jag är säker på att jag inte är ensam att tänka så haha! Men OM jag skulle börja träna, vilken träning skulle passa mig bäst och plånbokvänligast? Många skulle nog säga en runda powerwalk i skogen eller löpträning.

Av ren nyfikenhet och för skojskull kollade jag in Zmartindex. Där har Zmarta gjort olika barometrar och räknat ut vad som ger mest valuta för pengarna. Under “Hälsoindex” räknar den ut vilken motionsform som bränner mest kalorier per krona!


Jag fick Square Dance hahaha! Det är 37 % som fick detta och det baserade på att jag gillar att träna med andra och så billigt det går hehe. Det var inte många frågor och jag hade hoppas på att Zumba fanns med men Square dance var same same but different ja. Golf var dyrast med 100kr/bränd kalori, inte helt otippad dock men jag kan i alla fall börja ta fram Måns golfklubbor och lära mig svinga först.


Kolla in Zmartindex om du också är nyfiken på vilken sport/träning passar dig bäst. 

Jag får fortsätta med barnvagnspromenader och jagar runt Tilda på gården tillsvidare haha!

/I samarbete med Zmarta

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge