Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Halmstad & trotsiga barn 

Lästid: 1 min

Nu ligger vi i sängen i Halmstad. Idag tog vi en spontan tripp hit till Måns föräldrar fast de hade redan räknat med att vi skulle komma och hälsa på. Det händer inte så mycket mer i Göteborg i helgen än Kulturkalaset liksom.


Tilda är i en period av trots igen, extra trotsig och lyssnar inte och vill bråka om allt. Vi gjorde ett stopp på Donken på vägen till Halmstad och hon ballade ur när hon inte fick en egen Happy Meal. Hon och Prim skulle dela på McNuggets eftersom vi skulle äta snacks och middag när vi kom fram. Hon började skrika och gråta, kallade mig elaka mamma och ville bara ha pappa. Vissa dagar vill hon bara ha mig eller Måns som ska göra och hjälpa henne med allt. Passar det inte så får hon det jobbigt. 

Men när dagen är slut så är det ändå mig och min sen hon vill krama ?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge