Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Halmstad next!

Lästid: 1 min

Asså kan man vara så trött. Mest trött på att vara förkyld och hosta. Vaknade till och från för hslsbrännan var igång och det hjälpte inte att tugga tabletter mot det. 

Idag bär det av till Halmstad där Måns och Tilda är redan hos farmor och farfar, faster A o C kom från London, faster M och Dr J med lilla Berra från Mora är också där. Farbror N är däremot i Japan och åker skidor så E o kusse Phille är hemma. Alla vi ska till Hotell Skansen i Båstad imorn på spa till onsdag och firar farfar 70 år! 

Så här bra hade hon när mamma är inte med. Måns sa att hon var ledsen i bilen typ hela vägen i fredag men glad direkt när de kom fram. 

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge