Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Halmstad en kortis

Lästid: 2 min

Det tog typ evigheter att packa klart och fixa till hemmet så att vi kan lämna över lägenheten till Tildas faster och hennes kille som ska bo hos oss under tiden vi är i Thailand. Jag är lite kontrollfreak enl. Måns men alla ska nog vara glada för att jag är det! Lägenheten är fint när vi lämnade den och det finns gott om plats i garderoben mm. till våra hyresgäster. Jag hoppas nu att de sköter om lägenheten för om något händer så skiter det ju sig med hemförsäkringen efter det gäller inte dem. Måns är inte orolig och jag tänker på alla som vanligt.

I alla fall, nu är vi i Halmstad å ställer bilen och imorn söndag åker vi med Måns föräldrar upp till Stockholm och de ska vidare till Funäsdalen å vi ska vara hos min föräldrar i Tumba tills vi ska flyga från Arlanda.

Tilda har varit kinkig och krängig hela dan, hemma som i Halmstad. Tror att hon känner att det är något på lut. Hemma så kröp hon runt och gnällde å ville komma upp i fammen hela tiden och i Halmstad så tog det ett tag innan hon ville sitta i farmors ellet farfars famm. Hon har blivit mycket mammig och reserverad. Hon ville inte krypa på golvet i köket så jag tror att hon saknade sin skummatta som hon brukar leka på. Så jag fick fälla upp resesängen och där kröp hon in och lekte. När det gar läggdags så sov hon somvanligt ett tag, kanske en timme när Måns lade henne. sen när Måns skulle stoppa om henne igen så grät hon oavbrutit, tills jag kom. Hon kämpade mex att i te sova men fick flaskan så hon kunde lugna ner sig. Å nör hon väl bestämde sig att sova så vände hon bara ryggen till mot en. Önskar att hon kunde göra så varje gång!

wpid-20131221_183134.jpg

wpid-20131221_183325.jpg

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge