Det tog typ evigheter att packa klart och fixa till hemmet så att vi kan lämna över lägenheten till Tildas faster och hennes kille som ska bo hos oss under tiden vi är i Thailand. Jag är lite kontrollfreak enl. Måns men alla ska nog vara glada för att jag är det! Lägenheten är fint när vi lämnade den och det finns gott om plats i garderoben mm. till våra hyresgäster. Jag hoppas nu att de sköter om lägenheten för om något händer så skiter det ju sig med hemförsäkringen efter det gäller inte dem. Måns är inte orolig och jag tänker på alla som vanligt.

I alla fall, nu är vi i Halmstad å ställer bilen och imorn söndag åker vi med Måns föräldrar upp till Stockholm och de ska vidare till Funäsdalen å vi ska vara hos min föräldrar i Tumba tills vi ska flyga från Arlanda.

Tilda har varit kinkig och krängig hela dan, hemma som i Halmstad. Tror att hon känner att det är något på lut. Hemma så kröp hon runt och gnällde å ville komma upp i fammen hela tiden och i Halmstad så tog det ett tag innan hon ville sitta i farmors ellet farfars famm. Hon har blivit mycket mammig och reserverad. Hon ville inte krypa på golvet i köket så jag tror att hon saknade sin skummatta som hon brukar leka på. Så jag fick fälla upp resesängen och där kröp hon in och lekte. När det gar läggdags så sov hon somvanligt ett tag, kanske en timme när Måns lade henne. sen när Måns skulle stoppa om henne igen så grät hon oavbrutit, tills jag kom. Hon kämpade mex att i te sova men fick flaskan så hon kunde lugna ner sig. Å nör hon väl bestämde sig att sova så vände hon bara ryggen till mot en. Önskar att hon kunde göra så varje gång!

wpid-20131221_183134.jpg

wpid-20131221_183325.jpg