Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Halloween på Universeum 

Lästid: 1 min

Jag och mina flickor var idag på Universeum. Det är Halloween hela veckan tror jag. Emma med barnen var också med men det var sammanträffande för de hade planerat in Universeum med en annan mamma. Så vi mötes upp där efter kl.13.  


Jag hade två fribiljetter kvar från förra året som gick ut idag. Vi slapp vänta då jag fick hjälp av en i personalen som höll ordning på kön. Han växlade in en fribiljett mot en barnvagnsbiljett så att vi slapp stå i kön och kunde ta med allting in. Piew! 

Den sämsta tiden att besöka Universeum (och alla andra ställen) är nog nu när många har höstlov och måste rasta barnen! Just idag hade förskolorna i vår stadsdel studiedag så alla barnen var lediga. Folk var överallt med andra ord. Man fick vänta länge på att få åka hiss med barnvagnar plus att hissarna åkte upp och ner lite som de ville. De följde den ordningen folk tyckte på så det hände att hissarna bara åkte förbi vissa våningar eller stannade på alla. 

Vi var först på Jobbis och Tilda blev skygg och vågade inte härja runt lekplatsen men efter ett tag släppte det. Lucas är tvärtom och har lätt för att leka bjuda till lek. 

Prim gillar inte gröt men idag var det första gången hon fick gröt ute och hon åt faktisk lite mer än vad hon brukar. 

Barnen kom överens bra och det var inga större utbrott eller protest från Tildas sida. Kan vara att jag sa att jag tyckte att det var tråkigt med skrik och gråt, då vill jag gå nånstans med henne. Igår var hon och pappa på Halloween på Liseberg och det var tvärtom mot idag vetja. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge