Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Halloween på Liseberg

Lästid: 1 min

Ingen har väl missat att det var Halloween på Liseberg under höstlovet i år? Igår var det sista dag och vi trotsade rugg och regn för att Tilda skulle få ha lite kul i Kaninlandet och krama kaninerna. Hon hade pratat om det hela kvällen innan efter att jag sade att hon måste vara snäll! 

Här kommer lite bildbomb 🙂

 Liseberg öppnade kl.12 och det var redan långa köer! Tilda och Lucas gick hand i hand i Kaninlandet, det var jättegulligt för de lekte och väntade på varandra jättebra. Tilda fick krama kaninerna många gånger! Först var hon blyg och ville inte men senare efter att hon hade fått springa av sig så blev det att hon bokstavligen förföljde den ena kanin efter den andra haha!

  

Vi hängde mest runt Kaninlandet för de yngre och dör var det verkligen barnens favorit plats. Vissa föräldrar hade också klätt ut sig tillsammans med sina barn vilket var extra skoj att se.  

 Farfarsbilar var jättepoppis hos många små. Lycka för dessa två busfrön som fick åka bilen och “köra” tillsammans. De fortsatte att busa på vägen hem också hehe

 Tildas 2:a körkort för Farfarsbilar i år 🙂

Vi gick hem när “spöktimmen” började och mer folk kom då. Det var 3 spökhus och flera nervkittlande åkattraktioner som var öppna. Halloween på Liseberg var jättekul och oh my gosh så mycket jobb med dekorationen i parken. Det var dessutom hur många pumpor som helst och överallt. Jag läste att det var något på 15000 pumpor som beställdes för ett år sedan! Vad gör de sen med alla pumporna? Parken var finare när mörkets hade fallit in och många besökare spökade ut sig också. Kul! 

//I samarbete med Liseberg. Tusen tack!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge