Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hallå där, Förskoleadminstration!

Lästid: 2 min

I fredags kom den andra fakturan för september och det var fullt pris som vi ska betala enl. Förskoladministrationen. Jag satt i bilen till Mora så jag mailade dem. Det blev några mail fram och tillbaka. Jag vill ha en korrigeringar på tidigare fakturan och får ordning på kommande.

Hur kan de kräva oss fullt pris när Tilda började med inskolningen den 12 aug och går 15tim/vecka? Hon ska fortsätta med det för vi ska ha barn nr2 i feb/mar 2016.

De svarade med att allting såg rätt ut. Sedan svarade de med att det står 25tim på Tilda. Sedan i nästa mail kunde de se att ett nytt schema kom in senare…jasså? Och det såg de NU och tog inte hänsyn till det? Sedan skulle de korrigera det från 1 sep så nästa månaden kommer det ingen faktura. Hallå där eller! Från 12 aug, hallå! Det är fleta hundrar lappar som vi inte ska betala för augusti! 

Sedan svarade de inte på mitt senaste mail då de gick hem för dagen. Det är dock alltid samma person som svarar. Hon borde inte jobba där, snackar om service och bara ignorerar invånaren. De svarar inte heller på andra frågor än vad de kan se i systemet och i sina papper. Allt annat hänvisade de till förskolechefen t ex att jag vill ha en avgiftreducering när förskolan ringde och frågade om mitt barn som är 15tim-barn kunde stanna hemma förra onsdag när det var personalbrist och hon fick såklart vara hemma fast jag behövde egentligen ha henne på förskolan. Eller när jag var tvungen att vakta mitt barn på förskolan för bara någon vecka sedan om jag ville ha henne där för det var personalbrist annars skulle jag få gå hem med mitt barn! 

Jag blev inte arg på förskolepersonalen, utan på situationen och att det skulle behövas lösa på detta viset. En avgiftreducering borde det vara i så fall och även i fortsättningen om det blir så här. 

  
Idag efter lämningen bänkade jag mig utanför rummet till de två damerna på förskoleadministrationen. Dörren var stängd och en av de hade två personer hon pratade med. Jag väntade och väntade och orkade inte mer. Tillslut mailade jag de medan jag satt precis utanför! 

Jag hade pratat med förskolan och de samtyckte att det ska vara 15 tim från 12 aug för Tilda har aldrig varit där i 25tim. 

Inget mailsvar. Drygt. Varför ringer inte jag då? Blir inte klokare ändå så jag får ta det face-to-face, då kan de inte gömma sig. Suck. 

Uppdatering: 15:30

Svaret jag fick. Det betyder då att de tänker inte ge tillbaka något på 600kr! 

  

4 kommentarer om “Hallå där, Förskoleadminstration!

    1. De två tidigare terminer har de korrigerat men den här gången vägrar de trots att vi har inte ens fyllt i att T skulle gå 25 tim och hela tiden sagt 15tim. Ska försöka få tag på den andra tanten som sitter där för den här som svarat mig svarar ju inte heller på allting och hela tiden gömt sig bakom sina papper, som inte ens var korrekt. Ska leta upp chefen också. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge