Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hajsovsäck från MaggieMars

Lästid: 2 min

Innan vi åkte till Halmstad hann jag hämta ut ett paket. När jag öppnade paketet så var det typ två ögon som tittade på mig och hade dessutom tänder haha! Det var en kanonfin ljusrosa hajsovsäck med färgglada prickar inuti. Tilda tyckte det var jätteskoj och skrek “vad e deeet? Vad e ddddd? En fisk!”.

Hajsovsäcken är av det spanska märket Babybites från MaggieMars.

 Denna hajsovsäck/-åkpåse kommer Prim att få mycket glädje av 🙂

 Det passade perfekt när vi satt ute i solen på baksidan av huset och tittade på när Tilda blåste bubblor och jagade grannens katt. Då lade jag lilla Prim i hajsovsäcken direkt och hon verkade trivas som fisken…i hajgapet hehe

 Det funkade också jättebra att amma ute när hon låg i sovpåsen plus att jag kan täcka för mina boobs.

 Innan läggdags så sprang Tilda runt med hajsovsäcken på huvudet och tyckte att det var superkul då hon inte kunde se nåt och ropade “nu kommer hajen!!! Jag ska skrämma farmor!” och gick in i väggen haha! Jag hann tyvärr inte ta bilder.

Här ville hon absolut att lilla Prim ska ligga i hajsovsäcken bredvid henne. Prim tittade faktisk på iPad och lyssnade på musiken som Tilda spelade för henne. Syskonmys 🙂


Prim har sovit i hajsovsäcken hela natten. Den värmer jättebra och jag valde den för vintersäsongen och den känns inte för tjock för att använda inomhus.

Då Prim inte har någon åkpåse och sparkar alltid av filten så kommer hon få använda denna hajsovsäcken flitig i barnvagnen och hemma.


Hajsovsäcken finns i många olika färger och finns i två typer dvs sommarmodell och vintermodell. Jag har valt en för vinter och den känns lagom tjock. Det går ju att öppna upp om det blir för varmt.

Tack MaggieMars för denna ursöta och coola hajsovsäcken!

OBS! Färgen på bilderna skiljer lite då det är i olika ljus och jag har ljuset upp vissa bilder.

/i samarbete med MaggieMars

Print Friendly, PDF & Email

6 kommentarer om “Hajsovsäck från MaggieMars

  1. Så härligt det ser ut med syskonmyset. Så gör även mina två döttrar, 2,5 åring med 4 månaders. Så roligt sovsäck 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge