Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hågelbyparken

Lästid: 1 min

Här i Tumba har vi nära till Hågelbyparken. Alla som känner till Hågelby vet att det är en gammal och fin park med 4H-gård, lekplats, butik, café, restaurang, scen och uppträdande. När det är högtider så välfärdar folk till Hågelbyparken för att fira och picknicka. Här anordnas det även Baklucke-loppisar och danskvällar.

  
Bild: privat. Ankdamm

  
Bild lånad från hemsidan: Hågelby.se

Igår tog vi en promenad dit och Tilda fick springa av sig. Kollade på minigrisar (som var inte så mini…), ankor, höns, getter och kaniner. Inga hästar då de hade semester. Det är en mycket populär park. Det är smockfullt när det är spelningar och annat happenings där. Igår det ganska lugnt. 

  
Trafiklek! Här kan man köra el-bilar för en tia. Vi hade inga tio-mynt och just den här polisbilen funkade inte men det gick att rulla iväg man en manskraft hehe. Tilda fick lära sig styra och ville så klart inte hoppa av. 

Alla barn gillar nog den här kombon med att kolla på djur och springa runt i lekparken. Får se om vi hitta fler trevliga lekparker i Stockholm och däromkring. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge