Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Grönkålschips

Lästid: 1 min

Grönkålchips… nyttigt och gott!

Jag har köpt grönkål i lösvikt flera gånger förra veckan och bara wokat upp de med lite rapsolja, lime och flinksalt. Idag blev jag sugen på grönkålschips och visp så åkte det in 2 plåtar i ugnen och de försvann mycket fort 🙂

 

Grönkålschips!
Grönkålchips med lime, cayennepeppar och vitlökspulver

Grönkålschips, 1 plåt

Recept

5 stora Grönkålsblad
Olivolja/rapsolja
Flingsalt

Kryddning:
Lime, chilipulver, vitlökspulver, nori (sjögräs), sesamfrö eller andra kryddor som man vill

Så gör du

Skölja bladen, torka ren, klipp bort mitten av stjälkarna, riv ut bladen till mindre munsbitar, sprid ut på en plåt klädd med bakplåtspapper, massera in lite olja och flingsalt.

Kör i nedredelen av ugnen 15 min på 150 grader eller  5 – 10 min på 200 grader. Njut!

(Tips! Slunga de rivna bladen i en salladsslungare för att få bort överflödet av vatten)

 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Grönkålschips

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge