Gräsänka ja. Ok nu är inte Måns bortrest men han ska på teambuilding och bowla med jobbet och sen käkar middag på Clarion Post hotell. Så som vanligt är jag själv med ungarna hela dagen och nu kväll. Förra fredag vad jag på bio och tog en öl före och efter, klockan 23 undrade Måns när jag skulle hem… inte frågar jag när han tänker komma hem när han går ut de få gångerna han gör det. Och då oftast mellan 00-02 jajja…lite pik måste jag få ha. 

Det blir inte mycket gjort med bloggen (eller företaget) för det är fullt upp med barnen och städar efter de hela dagarna, om vi inte går ut. Alla ska äta, Tilda vill leka hamburgarhuset och Prim vill möblera om och puttat på stolen dit hon vill och använd den som ett stege. 


Nice grillväder har vi också i Göteborg, 7 grader på kvällen igår och idag blir det upp till 15 grader (fast det står 13 grader i mobilen hehe). Nu är det ju lite dumt. Jag väntar ett paketleverans som ska komma mellan 8-16. Hoppas att den inte kommer kl.16 och det brukar inte slå fel att den skulle komma när man inte är hemma! 


Det blir nog inget med grillen därborta på gården om ingen annan tänker tända den.