Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Grillväder & gräsänka

Lästid: 1 min

Gräsänka ja. Ok nu är inte Måns bortrest men han ska på teambuilding och bowla med jobbet och sen käkar middag på Clarion Post hotell. Så som vanligt är jag själv med ungarna hela dagen och nu kväll. Förra fredag vad jag på bio och tog en öl före och efter, klockan 23 undrade Måns när jag skulle hem… inte frågar jag när han tänker komma hem när han går ut de få gångerna han gör det. Och då oftast mellan 00-02 jajja…lite pik måste jag få ha. 

Det blir inte mycket gjort med bloggen (eller företaget) för det är fullt upp med barnen och städar efter de hela dagarna, om vi inte går ut. Alla ska äta, Tilda vill leka hamburgarhuset och Prim vill möblera om och puttat på stolen dit hon vill och använd den som ett stege. 


Nice grillväder har vi också i Göteborg, 7 grader på kvällen igår och idag blir det upp till 15 grader (fast det står 13 grader i mobilen hehe). Nu är det ju lite dumt. Jag väntar ett paketleverans som ska komma mellan 8-16. Hoppas att den inte kommer kl.16 och det brukar inte slå fel att den skulle komma när man inte är hemma! 


Det blir nog inget med grillen därborta på gården om ingen annan tänker tända den. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge