Det blev en spontan playdate och grillning i eftermiddag hemma hos Emma & Jair. Tilda ville gärna leka med Lucas och så fort vi ska göra nåt så var det frågor om Lucas och vad han gjorde. De saknade väl varandra men när de väl ses så blir de som två syskon gillar att bråka med varandra till och från. 

Idag har Tilda faktiskt inte ballat ur och jag har lyckats avstyra hennes gnäll flera gånger. Sedan har hon blivit riktig mammig i några dagar nu och mamma skulle göra allt möjligt trots att hon kan göra själv utan hjälp. Stor vill vara liten igen. Mycket tålamod och tid men det har man inte alltid när man vill komma iväg nånstans OCH gör saker för hennes skull…oftast. Tilda frågade idag ”vad är tid?” när jag sa att det tar ”sånt tid”…yes, vi försökte förklara så gott det gick. 


Stor vill vara liten som sagt. Tilda ville åka i bärselen och jag fick dagens träning med 15 kg vikt på ryggen plus hennes springcykel som hon ville ha med men har inte riktig förstått hur man gör. Det var verkligen trevligt att komma iväg och äta gott också. Måns behöver verkligen umgås med andra pappor. Inte bara dricka öl och se på fotboll men vara tillsammans med barnen och integrera med andra pappor.  


Båda Tilda och Lucas var handfulla så vissa stunder var de ganska högljudda och skrikiga. Men Tilda flippade som sagt inte så värst. 

Isadora och Prim i babygymmet 🙂 De kände faktisk på varandra och vi kollade så att ingen tjuvnyps eller rivs. 

Prim satt för sig själv en stund medan vi vuxna åt. 

Barnbordet. Lucas mormor och faster var också med. Här har mormor dukat upp 🙂

Innan vi skulle gå hem så skulle Tilda kissa och vara ensam i toan. Det var lite bajs så jag frågade om hon inte skulle passa på att bajsa… och stort blev det också woohoo! Vilken lättnad i mammas hjärta! Vill verkligen inte ta fram Klyx igen. Hon sade ”mamma fick bajspresent”. Hon är rolig haha! 

Ryggskott och nackspärr är inte lång borta nu efter 15 kg Tilda på rygg i 1 km. Tortyr. God fortsättning på sommaren och grilla på! ?