Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Grillmat & stolta storasyskon 

Lästid: 2 min

Igår bjöd Emma och Jair hem oss på grillmat och jag kan ärligt säga att det var precis vad jag behövde, en fet blodig biff! Jair lagar oftast mat vetja men han har börjat intressera sig mer på att bli bättre på matlagning eller laga andra maträtter som han brukar. Så han körde efter Youtube. Man kan hitta mycket tips och tricks och det blev ju jättebra! Det var det godaste biffen på länge så det gjorde Jair riktigt bra! 

  

Grillade picanha i helt bit som var inklappad i grovsalt och med parmesanost i. Tillbehören var enkla rotfrukter som rödbetor, sötpotatis och potatis i ugnen plus blandsallad. Det räckte mycket gott och väl. Till efterrätt var grillade bananer med choklad i och vaniljglass till.

Barnen passade på att leka och körde bilrace runt vardagsrummet och tjooade högt. Lucas ville gärna klappa bebisen och Tilda var inte alls svartsjuk men hon lät oss veta när hon inte fick uppmärksamhet genom att stolla sig eller kastade saker. Annars var de två som stolta storasyskon, särskilt Lucas för han var så gullig mot Prim. Han kommer snart få en “egen bebis” enl. Tilda för Prim är “Tildas bebis” brukar hon säga.

   
    
   
Jag som tyckte att Tilda har blivit supertrotsig tycker nu att hon är inte såå farlig trotsig i jämförelse med andra barn som jag har sett men det är inte så kul är de små ballar ur. Det verkar som att Tilda och Lucas är på samma nivå men Tilda är lat och inte så villig att hjälpa till med städningen efter att hon har härjat loss bland Lucas leksaker. Tilda kör även med att hon upprepar allt vi säger till henne eller säger emot t ex “Tilda, du får inte kasta! – Jo! Jag får kasta!!!”. Vara extra tjurskallig alltså. Måns passar alltid på när han får chansen “vi vet vem hon har fått det ifrån”… 

Nu blir det hemmagjorda pizza som Måns har bakat. Bra att ha en man som gillar att pyssla i köket! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge