Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Grilla är ett måste på Valborg

Grilla är ett måste på Valborg
Lästid: 1 min

Hur många festar och grillar idag? Här blev det ingen majbrasa eller att kolla på Cortegen för vi pallade inte även vädret i år var lite bättre. Det brukar ju regna annars. Så en lugn valborg här hemma hos oss.

Vi bjöd ner grannen (Sofia och Alysea) och grillade. Sofia hade med fläskfilén som hon marinerade och lagade till en plåt med ugnsbakade grönsaker hos oss medan jag marinerade flankstek och räkor plus gjorde pico de gallo som blev en nyfavorit för henne.

Och så inga alkohol till maten för mig och Måns tog en öl. Sedan provsmakade jag ett vitt vin jag fick hem som PR-utskick, den får bli matlagningsvin. Tänker att jag tar en drink när barnen har lagt sig men de vill ju aldrig gå och lägga sig så ingen drink ?

Barnen gillar att leka med varandra och när Tilda och Alysea är tillsamman då jäklar vad de är trotsiga. A mot sin mamma inför oss och Tilda mot oss. A skulle sova över då Sofia ska jobba imorn bitti men A kunde inte somna och var ledsen så jag fick gå upp med henne men A får ner komma imorn bitti bara. Penny ballade ur också för hon ville följa med mig upp till A. Så nu ligger hon i sin barnvagn och kramar om “Happy”, en Minions-figur. Hon slocknade direkt.

Så nu kl. 23 kan vi föräldra få lite tv-tid och kollar på nån film.

Hoppas du får en härlig Valborg och 1 maj.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge