Hur många festar och grillar idag? Här blev det ingen majbrasa eller att kolla på Cortegen för vi pallade inte även vädret i år var lite bättre. Det brukar ju regna annars. Så en lugn valborg här hemma hos oss.

Vi bjöd ner grannen (Sofia och Alysea) och grillade. Sofia hade med fläskfilén som hon marinerade och lagade till en plåt med ugnsbakade grönsaker hos oss medan jag marinerade flankstek och räkor plus gjorde pico de gallo som blev en nyfavorit för henne.

Och så inga alkohol till maten för mig och Måns tog en öl. Sedan provsmakade jag ett vitt vin jag fick hem som PR-utskick, den får bli matlagningsvin. Tänker att jag tar en drink när barnen har lagt sig men de vill ju aldrig gå och lägga sig så ingen drink ?

Barnen gillar att leka med varandra och när Tilda och Alysea är tillsamman då jäklar vad de är trotsiga. A mot sin mamma inför oss och Tilda mot oss. A skulle sova över då Sofia ska jobba imorn bitti men A kunde inte somna och var ledsen så jag fick gå upp med henne men A får ner komma imorn bitti bara. Penny ballade ur också för hon ville följa med mig upp till A. Så nu ligger hon i sin barnvagn och kramar om ”Happy”, en Minions-figur. Hon slocknade direkt.

Så nu kl. 23 kan vi föräldra få lite tv-tid och kollar på nån film.

Hoppas du får en härlig Valborg och 1 maj.