Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravidmage vecka 25

Lästid: 1 min

Det var ett tag sen jag visade min gravidmage. Senaste veckan har magen känt spänd och rund som en bowlingklot. Det börjar bli en riktig utmaning att knyta skorna eller byta blöjor på Tilda när hon görna stå på sin pall och jag på golvet i stället för att sitta på toalocket…jag får nu också ha en pall. Emma kommenterade att min mage ser större ut än förra graviditeten…eller att den ser typ lika stor ut som när vi träffades på föräldrautbildningen jan 2013. Jag hade tydligen minst mage av alla i gruppen haha. Nu är jag i vecka 25 + 1. 

 Tilda ville också visa magen…

Hon pussade magen och luktade i min navel usch… 
  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge