Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravidevent på HUD i Haga

Lästid: 1 min

Här kommer lite bilder från gårdagens event för gravida med ca 20 gäster och tre bloggare! Kände nästan att jag var hedersgäst där som bloggare haha och det var kul att mingla med gamla och nya ansikten. 

Eventet anordnades av Susanne från HUD i en lokal i närheten och där var det även Anna från Tvål och Tvaga, Lilla Ugglan BVC var också där samt Barnmorskahuset. 

Det bjöd på alkoholfritt bubbel och lite gott från Deli i Haga. Magplasket var inte på plats med skickade med lite goodies.

  På HUD är Susanne expert på just gravidmassage och på hennes salong har hon en bädd och kudde som är anpassade för gravida magar när man ligger på magen. Jag provade dock inte bädden…  Här har vi en energiknippe Anna som älskar fina saker och kan allt om tvål. Jag älskar hennes tvålbutik. Hon hade med sig många trevliga naturliga saker som skulle göra gott för oss gravida och våra magar, hud och händer. Jag köpte den rena Sheasmör och loofatvålfat. 

 Jag har börjat använda våra fasta tvålar som vi har många av men saknade just ett tvålfat. Så här är ett tips till er som vill piffa till badrummet med naturliga ting 🙂 Loofasvampen (det heter väl loofa?) har en bra uppsugningsförmåga och håller tvålen torr undertill.

  
Alla vi gick så klart hem med en goodie bag med lite gott och blandad samt olika infoblad för gravida och barn. 

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Gravidevent på HUD i Haga

  1. Jannika Navjord skriver:

    Vilka mysiga och fina saker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge