Det här med gravidkrämpor! Vecka 22 och nu känns det. Sömnlöshet, trötthet, halsbränna, domningar i fötterna, benen som låser sig och vad mer… Foglossning! Jo håret också, tappar hår men de är inte alls feta och man brukar ju säga att man upplever att man får tjockare hår…det ligger hår överallt så Måns kan inte riktig hålla med. Jag har mycket hår…på huvudet alltså. Min hy är som vanlig och i ansiktet så klämde jag faktisk EN finne, en liten “vithuvud” förra veckan och har inte gjort det på säkert mer än 20 veckor. 

Magen känns i alla fall tung, när jag står och går så är magen stram, hård och tung. När jag ligger ner så måste jag ligga i högläge för annars åker mat och vätska mot halsen, eller så får jag lite svårt att andas och bli andfådd. Halsbrännan bara kom som på beställning och det spelar ingen roll vad jag äter och dricker. Får stå ut med det i 18-20 veckor till…