Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid#2: vecka 22 det känns tungt

Lästid: 1 min

Det här med gravidkrämpor! Vecka 22 och nu känns det. Sömnlöshet, trötthet, halsbränna, domningar i fötterna, benen som låser sig och vad mer… Foglossning! Jo håret också, tappar hår men de är inte alls feta och man brukar ju säga att man upplever att man får tjockare hår…det ligger hår överallt så Måns kan inte riktig hålla med. Jag har mycket hår…på huvudet alltså. Min hy är som vanlig och i ansiktet så klämde jag faktisk EN finne, en liten “vithuvud” förra veckan och har inte gjort det på säkert mer än 20 veckor. 

Magen känns i alla fall tung, när jag står och går så är magen stram, hård och tung. När jag ligger ner så måste jag ligga i högläge för annars åker mat och vätska mot halsen, eller så får jag lite svårt att andas och bli andfådd. Halsbrännan bara kom som på beställning och det spelar ingen roll vad jag äter och dricker. Får stå ut med det i 18-20 veckor till…

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge