Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid#2: tydliga sparkar

Lästid: 1 min

Vissa säger att det är tidigt att känna eller se tydliga sparkar men idag, nyligen syntes det väldig tydlig att det var buffar eller soarkar på min magen högra sida. Jag har moderkakan i framvägg så jag känner ju att det är typ en alien där, nåt som rör sig men det syns inte. Det är kul när Tilda lgger med huvudet på min lår mot magen och hag känner att bebisen buffar till henne hehe.

Jag går tillbaka till min gamla bf som är 29 feb för går jag efter det senaste besöket på RUL så skulle det inte nåt stämma höhö… Sedan soelar det ingen roll för det är ändå +/- 2 veckor för beräknad förlossning. Jag tillhör nog de 5% som kom enl. bf.

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge