Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid v38+1: ryggont & vab

Lästid: 1 min

Ett gnäll inlägg nej nej… Godmorgon! Ligger klarvaken medan Tilda och Måns sover. Tilda ville flytta in till oss, det bestämde hon vid midnatt!

Vid läggdags så fick jag så jäkla ont i överdelen av ryggen så lite ryggmassage hade inte varit fel. Kan ju mest ligga på sidan och jag försöker sträcka ut och strecha i sängen men det går ju sådär. 

Det är i alla fall skönt att Tilda sover hela natten de flesta nätter nu, det har varit så i 2 veckor sedan hon blev vällingfri nattetid. I natt var hon jätteledsen av rethostan innan hon somnade och fick sitta upp och hosta och ligga med huvudet i högläge. Hon blev mer rädd över att hon skulle kräka och ville ha handdukar som hon sov med. Efter en dos av thai  hubbabubba flytande medicin mot feber som smakade jordgubb (innehåller paracetamol) somnade hon efter en kvart! Hela dan igår ville hon bara ha välling och en macka med ost och skinka plus oboy. 

Annars var hon som vanligt, bossig, lekte kök, paxade tv och “tittade” på Daniel Tiger hela dagen medan hon kollade i Ipad. Får se hur hon mår idag men hemma blir hon i alla fall.

  

Tilda klappar och pussar magen varje dag…undrar om hon förstår att det är en riktig bebis därinne, hursomhelst så “bebisen får inte låna Tildas IPad” har hon sagt…inte heller sängen 😂 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge