Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid v37+1 – bm besök

Lästid: 2 min

Träffade idag C istället för min bm är sjuk. Allting såg bra ut och C mätte magen och kände.

Hon kunde känna bebbens axlar och huvudet har borrat ner sig, det är därför jag har känt ilningar i ljumsken och att det är stramt mellan nedredelan av magen och blygdbenen. Jag sa att jag kände foten och kunde räkna tån häromdan och var jag tror rumpan är och hon bekräftade men det var ändå lite svårt att föreställa sig hur bebben ligger men hon tror att h*n kommer inte att vända på sig mer. Jag har känt mycket tydliga rörelser och att nån killa mina revben. 

Vikten är 63 kg och det var som jag trodde dvs +10 kg som förra gången. Alla värde var också tipp topp. Bebbens hjärtljud var starka och mellan 130-140 sa bm. 

C skrev även in i min journal om olika bra-att-veta som medicinska behov och önskemål. Jag har inga krav, inte heller förra gången. Vi hamnade på Mölndals sjukhus sist och C sa att det än mindre rum där nu osv. Så jag begärde Östra sjukhus som är stort och i fall det skulle gå superfort, vilket jag och bm tror också, så kan det vara bra där det finns mer resurser. Jag har inte begärt tidig hemgång men förra gången räckte gott och väl med två nätter på bb så vi kör så den här gången med, finns det ingen anledning att stanna så gör jag inte det. 

Min bm hade tydligen bokat in mig på varannan vecka och vad jag har hört så brukar det vara var 3:e men jag klagar inte 😊 och nu är jag i vecka 37 så bm sa att vi får vara förberedda då bebben kan komma närsomhelst 😅 

Dags att packa BB-väskan! 

 

Tilda ville verkligen följa med till “doktor” och hon var mycket nyfiken och tittade som en hök när jag vägde mig, bm tog blodprov, mätte och lyssnade på hjärtljudet. Sedan tjatade hon att få leka i lekhörnan så nej…jag som ville att hon skulle till förskolan och äta lunch och leka lite med kompisarna. 

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Gravid v37+1 – bm besök

 1. Jennyjenny skriver:

  Vad skönt att bebisen vänt sig rätt. Spännande nu!

  1. Ja o bm skulle ta fram ul-maskinen om bebben inte hade vänt sig, då kanske man ser vad det är för en hehe! Lite nyfiken är jag nu ☺️

   1. Det förstår jag (vi har “tjuvkollat” båda gångerna). Men du får ju veta riktigt snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge