Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid v28

Lästid: 1 min

Bjuder på en bild haha! Jag är ganska sparsam med bilder på mig själv men denna tog jag med en kamerastativ/tripod. Bilden var till en tidning där det skulle vara en bild på mig och min mage  🙂 Jag är inte riktig nöjd, fick ju vara snabb för Tilda var nyfiken på vad jag gjorde.

Nästa vecka går vi in i trimester 3! Inte långt kvar tills vi får träffa bebisen. Nyfiken på nästa barn kommer att se ut 🙂

Det är fullt rulle inne i magen. På kvällarna är magen jättestor och spänd. På morgonen är det värst med benen och kramperna i vaderna. Alltså kramper efter kramper på samma ställe! Jag fick halta i två dagar efter det! Fy satan. Och så försökte jag klippa mina tånaglar igår och magen tog emot så jag gav upp haha…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge