Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid v28: får jag säga så?

Lästid: 1 min

Idag vill jag inte vara gravid! Får man säga så? Ont i huvud, halsbrännan, kramper i benen, nästäppa, seg, yr, ingen aptit och så Tilda som har fått återfall av förkylningen som snorar och nyser på mig. Suck.

Vabb varannan vecka så nu måste jag säga att jag mår inte bra. Förkylningen har kommit ikapp, huvudet känns tungt och min gravidmage är jäklig tung! Det ser ut som när jag var gravid med Tilda i slutet men det är 3 månader kvar! Hur kommer jag se ut då??? Det finns fett-minne om man har varit övervikt och fått återfall, och som gravid så det är ju lite så…man blir större (oftast) om man blir gravid igen.

Igår vägde jag mig och vågen stod på 60.1kg. Startvikten var 52 kg. Med Tilda var startvikten 58kg och slutade 68kg. Jag känner mig inte tjock. Det är mer att magen växer men kroppen växer inte på bredden tack och lov. Det jobbiga är nu att Tilda är väldig mammig och vill bli buren som en bebis hela tiden. I mataffären sätter hon sig på golvet i protest om jag inte bär henne. Men jag orkar inte mer. Orkar inte bära och gå samtidig. Min rygg tar stryk även jag böjer mina knän när jag lyfter upp henne. På kvällarna känns magen också stor som en ballong. Har jag inte foglossning så lär jag få nu för det känns i höftena och det strålar ner i låren. Jag kan inte påstå att jag fick foglossning förra graviditet men det kände i höftena ja.


“Vill ligga på mamma som en bebis….och rosa flaska”… Jag är glad att Tilda kan säga vad hon vill ha men det blir oftast gnäll istället när hon inte får det bums. Jag ger ju inte heller efter bums.

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Gravid v28: får jag säga så?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge