Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid v25: järnbrist!

Lästid: 1 min

Jepp… kan konstatera att jag har definitiv järnbrist. 

Trots att jag var uppe och åt frukost och fick i mig en och halv macka så hjälpte det inte att jag senare blev yr, nästan svimmelfärdig. Kan även har berott på att Tilda ville bli buren som en bebis och ville ha det ena eller det andra, det tog på krafterna. Masade mig upp ändå och tog en järntablett…inte alls förvånad att jag kräkte upp den. Skit. 

Tilda har rinnsnuva och är förstoppad. Hon vill ha extra mycket uppmärksamhet och jag blir yr i bollen av att serva henne typ. 

Igår tryckte jag i mig en fethomemade  hamburgare och en stor skål med ugnsrostade grönkål. Idag får nog bli blåmusslor. Allt med c-vitaminer i är bra för att hjälpa kroppen att uppta järn men inte kalcium. Då kanske jag inte ska laga blåmusslor med grädde. Jaja… 

Nu vill fröken snorig gå ut och “köpa bullor”…   

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge