Gravid v25: järnbrist!

Lästid: 1 min

Jepp… kan konstatera att jag har definitiv järnbrist. 

Trots att jag var uppe och åt frukost och fick i mig en och halv macka så hjälpte det inte att jag senare blev yr, nästan svimmelfärdig. Kan även har berott på att Tilda ville bli buren som en bebis och ville ha det ena eller det andra, det tog på krafterna. Masade mig upp ändå och tog en järntablett…inte alls förvånad att jag kräkte upp den. Skit. 

Tilda har rinnsnuva och är förstoppad. Hon vill ha extra mycket uppmärksamhet och jag blir yr i bollen av att serva henne typ. 

Igår tryckte jag i mig en fethomemade  hamburgare och en stor skål med ugnsrostade grönkål. Idag får nog bli blåmusslor. Allt med c-vitaminer i är bra för att hjälpa kroppen att uppta järn men inte kalcium. Då kanske jag inte ska laga blåmusslor med grädde. Jaja… 

Nu vill fröken snorig gå ut och “köpa bullor”…   

 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge