Jo, bm-besöket. Sista gången innan förslossningen men bm har bokat in mig till nästa tisdag 6 mars också. Det var nästa att bm ville krama mig när vi sa hejdå och lycka till hehe. 

Bm kollade blodtrycket och det var tipp topp. Hon kände på magen och bebisen är lite ruckbar. Hon lyssnade på hjärtljudet och den låg på 144. Det har alltid varit nåt sånt på 140 och med T var det mellan 130-140. Spännande vad det blir för sort, va?

  

Äntligen skulle Tilda tillbaka till förskolan, tänkte jag. Det var inte så lyckad. Hon brukar inte vilja gå dit och tycker att det är skönare att sova länge och ”vara hemma med mamma…på soffan” enl.henne. På senaste tiden så ville hon inte ens gå ut. Igår förvarnade jag henne att vi ska till förskolan men inget om att mamma ska träffa ”doktor” för då kommer hon vilja följa med.

Igårkväll var hon på ”Plask och lek” med Aquabarn. Hon hade missat 2 senaste gångerna då hon var förkyld. Måndagskvällar är det simhallen som gäller och det är något som Måns och Tilda får ha, pappa & dotter – tid, vilket är bra och det var Måns själv som tog tag i det. Tummen upp!

Dock blev hon snorig och hostig, inte så farligt men hon fick följa med till bm eller ”doktor” för det förstod hon. 

Väl där så var hon pratglad och charmade hela väntrummet. Hon brukar vara tyst och blyg när hon är i ett rum med okända. Idag pratade hon och berättade själv om att hon hade varit på ”plast och lek” och badade med pappa (Plask och lek med Aquabarn). Hon gav även bm ett finger, och ville ge blodprov och få plåster haha. Hon tittade runt i bms rum och undersökte snurrstolen, var med och lyssnade på bebisens hjärtljud och kommenterade. Hon fick leka en stund i väntrummet innan vi handlade…tills hon bestämde att hon ville hem till soffan 😂 och äta korv.