Gravid v.29

Lästid: 1 min

Vecka 29/30 redan! Det är 10 veckor kvar, tänk att det går fort nu!

Det är sjövilt härinne i magen och det är tungt att gå. Jag kan nog behöva en gravidbälte för så mycket som Tilda håller mig aktiv och vill bli lyft hela tiden.

Tog några bilder igår och Måns uttryckte “oj vad stor!”. Tyvärr har jag inga gamla bilder från förra graviditet att jämföra men jag är i alla fall 8 kg lättare än förra gången. Slutvikt låg på 68 kg och jag hade gått upp 10kg. Den här gången var startvikten 52.8 kg så det är inte troligt att jag nu skulle gå upp 10 kg som sist för nu är jag uppe på 61 kg 😱

Magen är i alla jäkligt tajt, stramt och jag får komma ihåg att olja in magen mycket oftare för att inte få större bristningar. Just nu syns de inte på magen men mer i låren och rumpan men de bristningar har hängt med från förra graviditeten.

Vad tror ni? Pojk- eller flickmage?

Framifrån är magen lite spetsig men från sidan så är den rund. 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge