Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid v.29

Lästid: 1 min

Vecka 29/30 redan! Det är 10 veckor kvar, tänk att det går fort nu!

Det är sjövilt härinne i magen och det är tungt att gå. Jag kan nog behöva en gravidbälte för så mycket som Tilda håller mig aktiv och vill bli lyft hela tiden.

Tog några bilder igår och Måns uttryckte “oj vad stor!”. Tyvärr har jag inga gamla bilder från förra graviditet att jämföra men jag är i alla fall 8 kg lättare än förra gången. Slutvikt låg på 68 kg och jag hade gått upp 10kg. Den här gången var startvikten 52.8 kg så det är inte troligt att jag nu skulle gå upp 10 kg som sist för nu är jag uppe på 61 kg 😱

Magen är i alla jäkligt tajt, stramt och jag får komma ihåg att olja in magen mycket oftare för att inte få större bristningar. Just nu syns de inte på magen men mer i låren och rumpan men de bristningar har hängt med från förra graviditeten.

Vad tror ni? Pojk- eller flickmage?

Framifrån är magen lite spetsig men från sidan så är den rund. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge