Gravid v.25: vaccination mot infruensa för gravida? 

Lästid: 1 min

Min bm informerade om att man kan vaccinera sig mot infruensa. Vet inte riktig hur jag ställer mig inför detta. Jag brukar inte direkt rusa iväg eller göra en höna av ett fjäder när det kommer till vaccination och vården, olika larm och vad man bör eller inte bör käka…förutom en gång om rå ägg i t ex majo/aioli men där går det tydligen bra att käka om det är svenska ägg. Och det var plötsligt till min glädje eftersom jag DRICKER mina ägg “varmrå” eller ja lösare än löskokta ägg. 

Förven månad sen blev jag äntligen av med mun hosta som jag hade i 1.5 månad! Hostan kom först och sen en rejäl förkylning och hosta hängde kvar. Jag brukar inte bli sjuk så ofta. 

Vaccineation mot infruensa är inte obligatorisk. Borde jag ta den då det erbjuds?

   

Tags: No tags

6 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge