Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid med #2: från NEG till POS!

Lästid: 2 min

Här kommer inlägg nummer tvp om graviditeten. Skrev det som dagbok i början….

Söndag 28 juni 2016: vi var testfamilj på Liseberg idag och hemma nu.

Jag hade inte slängt gravtestet från igår och fick nu för mig att jag skulle kolla igen, SAMMA gravsticka alltså. Igår var det bara ett fet sträck av två!

Och den har ändrat sig! Mitt hjärta hoppade extra fort…

Det svaga strecket syns nu! Väntade jag inte tillräcklig länge? 5 min stod det. Det spelar ingen roll hur svagt strecket är… Det är ändå POSITIVT

—–

Det kom som en chock för Måns när jag berättade direkt och bara sade “jag är försenad”…hehe. Det var ing- finurliga försök med t ex gravtest i matlådan som när vi väntade Tilda (som jag lindade in i folie, han såg den inte då han åt aldrig upp maten den dan…asså) eller en “time of his life-överraskning” på jobbmiddan på Clarion Post när jag bad hovmästaren att lägga en mystery presentpåse som stod “Måns” på, som Måns öppnade inför alla och sedan kom ett glas bubbel in 😛 och 30 min senare ringde han mig och var chockad haha! Jag ska berätta om det senare för jag har faktiskt skrivit ner allting direkt efter. Jag bloggade inte då år 2012. 

Vi sade ju att vi skulle ta det som det kommer med nr.2. Det gick fort. Precis som med Tilda 🙂 Som på beställning! Vi hann inte ens försöka. 

Jag kan förstå att mitt inlägg nu kanske irriterar många som försöker, har fått missfall och vill bli gravid nu nu nu men blir inte det. 

Det blir aldrig som man tänkt sig! Vi fick aldrig försöka eller känna längtan av att vilja ha barn. Och det gick så fort istället. 

På bilden ser det ljusa strecket mycket tydligare för när jag kollade igår var det NADA! Nu är strecket jättesvagt i mina ögon. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge