Idag går vi in i v.40 (39+0). Jag var ju beräknad att föda 29 feb från början dvs idag enl min egen beräkning innan ultraljudet hehe! Vi får se om bebben vill vänta till bf 6 mars  😛 En dag innan Tilda blir 3 år.

Blir det samma dag som Kronprinsessan Victoria? ☺️ Pojke eller flicka? Namn? Kanske ska döpa vår bebben med samma namn som K.Victoria kommande om det blir samma kön hmm..

Ready to pop! 

Lite av DIY PHOTO SHOOT igår hehe och av 208 bilder med kameran på fotostativet och tidsinställningar så var de sista bilderna de bästa 😉 Tessochlex är jätteduktig och har erbjudit sig att fotografera mig men det känns inte att vi hinner nu. Jag vill ändå ”föreviga” magen. Förra gången gipsade jag magen och slemproppen gick när jag stod i hallen och fixade. Den här gången fick det bli i bilder. Jag vill oftast göra saker själv så why not även med att fotografera.