Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid #2: Waiting…V.40!

Lästid: 1 min

Idag går vi in i v.40 (39+0). Jag var ju beräknad att föda 29 feb från början dvs idag enl min egen beräkning innan ultraljudet hehe! Vi får se om bebben vill vänta till bf 6 mars  😛 En dag innan Tilda blir 3 år.

Blir det samma dag som Kronprinsessan Victoria? ☺️ Pojke eller flicka? Namn? Kanske ska döpa vår bebben med samma namn som K.Victoria kommande om det blir samma kön hmm..

Ready to pop! 

Lite av DIY PHOTO SHOOT igår hehe och av 208 bilder med kameran på fotostativet och tidsinställningar så var de sista bilderna de bästa 😉 Tessochlex är jätteduktig och har erbjudit sig att fotografera mig men det känns inte att vi hinner nu. Jag vill ändå “föreviga” magen. Förra gången gipsade jag magen och slemproppen gick när jag stod i hallen och fixade. Den här gången fick det bli i bilder. Jag vill oftast göra saker själv så why not även med att fotografera. 

   
   

Print Friendly, PDF & Email

5 kommentarer om “Gravid #2: Waiting…V.40!

 1. Marie Alvas mamma skriver:

  Jätte fina bilder! Väntar med spänning på en ny förlossnings berättelse. Håller tummarna att allt går bra med dej och bebis.

  1. Tack! Det var skönt att få skriva ner det också. Kan var kul för Tilda att läsa.

 2. Jennyjenny skriver:

  Så fina bilder och hoppas det inte är alltför tungt nu de sista dagarna!!

  1. Tack tack! Det trycks på då och då men ingen Skottdags bebis hehe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge