Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid #2: vecka 38 (37+0)

Lästid: 1 min

Det går fort nu och det känns som att det är riktigt trångt i magen. Igårkväll tror jag att jag kände en fot och jag kunde räkna bebbens tån då det var små knölar på rad haha! 

Jag tror att bebben har inte fixerat sig för h*ns fot som jag kände var mer åt höger och kunde sträcka ut sig långt bak på sidan av ryggen. Annars så blir magen stenhård varje gång bebben rör på sig och gärna trycker upp rumpan uppåt mot magen. 

Imorn blir det att besöka bm igen, får se vad hon säger.

  

I lördags lyssnade Tilda på bebben med farmor och Tilda härmade hjärtljudet “dunk dunk dunk dunk” hehe

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Gravid #2: vecka 38 (37+0)

  1. Nästan att man saknar att vara gravid igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge