Asså när min ipad gav mig en notis på skärmen i morse “du är gravid i vecka 35” och det var då det blev en verklighet 😱 Snart är det dags igen och hur kommer det gå den här gången? 

Med Tilda så kom allt inom 24 tim och hon var beräknad 13 mars. Runt kl.16 den 6 mars så stod jag i hallen och försökte gipsa min gravida mage och tänkte då nu eller aldrig, en vecka kvar typ! Då gick slemproppen i hallen, något rann ja! Den natten gick jag och la mig vid midnatt men kunde inte sova och fick för mig att lägga handdukar ifall nåt skulle hända. Låg vaken och vad hände…runt kl.1 gick vattnet, ringde förlossningen och de sa “det låter som vattenavgång” och vi skulle avvakta och ringa igen kl.8! Värkarna trappades upp och jag tajmade o tajmade min värkklocka. Bada skulle hjälpa så kl.5 låg jag i badet och stod länge duschen å härdade ut. Pallade inte mer och missade adet där med tre värkar på 10 min eller vad det var haha å jag fortsatte tajma mina värkar i blindo! Kl.7.30 var vi på förlossningen på Mölndal Sjukhus. Tilda kom 11:23 torsdagen den 7 mars. Det var en kortfattad version 😊 

Nu är bebbe #2 beräknad 6 mars! Och idag har h*n varit mycket aktiv. H*n är fortfarande aktiv i skrivande stund. H*n har typ rört på sig kors och tvärs och det trycktes och strålade neråt nu vid 16-tiden och jag fick jäklig ont av att gå, sitta och stå. Humöret har varit bra hela dan tills Måns kom hem…stackare. Han fattade väl inte att jag försökte säga att jag hade ont och frågade “tror du bebisen kommer i förtid?”…vilken fråga, inte vet jag men jag hade inte så här ont med Tilda i förväg. 

Nu är magen jättehård som en kanonkula igen… Jag kan inte minnas till 100% hur förvärkar eller sammandragningar ska känna! 

Bebben rättar nog till sig flr min mage är sne och jag kan greppa med hela högra handen på högra delen av magen…det var nog huvudet som trycktes utåt eller rumpan.