Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid #2: vecka 32 (31+3)

Lästid: 1 min

Såå stor nu! Det sägs att när man är gravid med nästa barn så brukar magen bli större…och ja den har varit enorm de två senaste veckorna känns det som. Nu rör den lilla krabaten på sig jättemycket och det känns som jag har en alien som svepar runt under min hud. H*n gillar även att sträcka på sig för det kändes i alla på två ställen samtidig och mina revben älskar h*n att trycka till eller killa kill. 

Magen har varit stramare och spänd som en kanonkula. Att få hostattacker är inte kul då det lätt bli urinläckage! Fräsch att vara gravid… 😉 Det trycker även neråt då och då…eller det strålar ner i ljumsken. Jag kan behöva köpa en gravidbälte som håller upp magen förjag  går som en anka…eller pingvin. 

Vikt: 61.5kg. Nu ska bebis växa till sig dubbel. Enl. Gravidappar så är bebisen 39 cm lång och kommer väga typ 2 kg på söndag.

  
Min mamma säger att det är en POJKE då magen ör RUND och hon sa att med Tilda var magen spetsig…och jag hade bara en bild på magen då i en lång rosa klänning. Jag tyckte att min mage var också rund då med Tilda. I Sverige söger man tvärtom…eller? Att om magen är rund så är det en flicka?  

  
Lika kul varje när jag ska ta magbilder. Hela familjen vill vara med. Tilda ville görna ha med sitt paraply och peta i min navel…

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Gravid #2: vecka 32 (31+3)

  1. Tack! Hehe får se om min mamma har fel eller hon får gärna ha fel haha! Jag hade rätt förra gången i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge