Såå stor nu! Det sägs att när man är gravid med nästa barn så brukar magen bli större…och ja den har varit enorm de två senaste veckorna känns det som. Nu rör den lilla krabaten på sig jättemycket och det känns som jag har en alien som svepar runt under min hud. H*n gillar även att sträcka på sig för det kändes i alla på två ställen samtidig och mina revben älskar h*n att trycka till eller killa kill. 

Magen har varit stramare och spänd som en kanonkula. Att få hostattacker är inte kul då det lätt bli urinläckage! Fräsch att vara gravid… 😉 Det trycker även neråt då och då…eller det strålar ner i ljumsken. Jag kan behöva köpa en gravidbälte som håller upp magen förjag  går som en anka…eller pingvin. 

Vikt: 61.5kg. Nu ska bebis växa till sig dubbel. Enl. Gravidappar så är bebisen 39 cm lång och kommer väga typ 2 kg på söndag.

  
Min mamma säger att det är en POJKE då magen ör RUND och hon sa att med Tilda var magen spetsig…och jag hade bara en bild på magen då i en lång rosa klänning. Jag tyckte att min mage var också rund då med Tilda. I Sverige söger man tvärtom…eller? Att om magen är rund så är det en flicka?  

  
Lika kul varje när jag ska ta magbilder. Hela familjen vill vara med. Tilda ville görna ha med sitt paraply och peta i min navel…