Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid #2: vecka 32 + 3

Lästid: 1 min

Besökte barnmorskan idag enl. tidsplanen. Kom typ 15 min försent och uppförs backen tog nästan död på mig så vi körde allting lite fort men vi väntade lite med att mäta blodtrycket haha. Tilda hade somnat i vagnen på vägen dit och snarkade verkligen som en karl sa barnmorskan.

Allting såg finfint ut. Vikten 61 kg, blodvärdet var bra, Symfys/Fundus-måttet (SF) var 31 cm och förra gången var det på 29 cm. Så kurvan går uppåt och bebbens hjärtljud lyssnade vi på och hjärtslag var på 143 även det tog lite tid att hitta då bebben låg på sniskan med ryggen inåt eller nåt och tryckte ut rumpan mer till höger.

Bebben gillar att trycka upp rumpan åt höger så min mage är jättesne när den gör så, kan ni se det på bilden? 😊
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge