Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid #2: vecka 22 (21+0) 

Lästid: 1 min

Hello foglossning! Det kändes hela dan i höfterna och min mage känns stor..större i alla fall. Jag har en riktig gravidbula nu. 

  

Kan inte minnas att jag hade problem med foglossningar i förra graviditeten. Sedan tänkte jag inte så mycket på det då, det hörde väl till…och nu är man där igen. Inte så att jag dlr av det med det är jäkligt irriterande och magen tar emot nu när jag ska knyta mina skor eller böja mig och klä på Tilda.

Foglossning brukar komma i mitten av graviditeten. Det är inga fogar som lossnar, det är bara kroppen som gör sig redo och glr plats för bebisen. Vissa har mer eller mindre ont för man kan få ont överallt t ex i nedredelen av ryggen, höffterna, ligament, ljumsken, bäckenbotten, rumpan…ja därnere. 

Jag känner bebisen rörelser tydligare och det är mest på sidorna, särskilt när Tilda ligger så här… jag kände buffar och att den hade flyttat sig och vill hänga med Tilda när hon ligger med huvudet mot magen och tittar på musik i ipad eller iphone. 

Som om syskonen synkar…Tilda hade musik för bebisen 🙂 #vecka 22 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Gravid #2: vecka 22 (21+0) 

  1. Jobbigt med foglossning 🙁 Jag har också fått det. Med första barnet fick jag inget förrän de sista veckorna och då inte ens så mycket. Med andra kom det runt v 25 och då mest i främre fogen. Men nu, är bara i v16+5 och har så ont att det känns som om jag ska gå av. Speciellt framåt kvällen när det är som värst. Denna gång är det i fogarna bak och ryggen låser sig ibland. Har ju läst att det är vanligare bland omföderskor men hade inte räknat med att de skulle komma såhär tidigt.

    1. Ja det är mer eller mindre jobbigt just på kvällen. Det är mest i höfterna och fötterna har lite domningar hela tiden. Benen låser sig oftare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge