Gravid #2: vecka 22 (21+0) 

Lästid: 2 min

Hello foglossning! Det kändes hela dan i höfterna och min mage känns stor..större i alla fall. Jag har en riktig gravidbula nu. 

  

Kan inte minnas att jag hade problem med foglossningar i förra graviditeten. Sedan tänkte jag inte så mycket på det då, det hörde väl till…och nu är man där igen. Inte så att jag dlr av det med det är jäkligt irriterande och magen tar emot nu när jag ska knyta mina skor eller böja mig och klä på Tilda.

Foglossning brukar komma i mitten av graviditeten. Det är inga fogar som lossnar, det är bara kroppen som gör sig redo och glr plats för bebisen. Vissa har mer eller mindre ont för man kan få ont överallt t ex i nedredelen av ryggen, höffterna, ligament, ljumsken, bäckenbotten, rumpan…ja därnere. 

Jag känner bebisen rörelser tydligare och det är mest på sidorna, särskilt när Tilda ligger så här… jag kände buffar och att den hade flyttat sig och vill hänga med Tilda när hon ligger med huvudet mot magen och tittar på musik i ipad eller iphone. 

Som om syskonen synkar…Tilda hade musik för bebisen 🙂 #vecka 22 

Tags: No tags

2 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge