Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid #2: vecka 19 – kolla kön på bebisen – bikarbonat

Lästid: 1 min

Jag har tidigare testat att ta reda på barnets kön med bakpulver. Jag kan säga att DET BLEV INTE RIKTIGT RÄTT. Det är BIKARBONAT (E500) som man ska använda, för att bakpulver är inte lika ren som bikarbonat. Ser man på olika Youtubes filmer så pratas det om “baking soda” men det är bikarbonat som man menar och ska använda. 

Med bakpulver testade jag två gånger och en gång med första morgonkisset. Båda gångerna bubblade det som attans! Det var ändå lite kul. Det skulle då betyda att vi väntar en POJKE, då det bubblade.

När jag väntade Tilda så körde jag köntestet med BIKARBONAT och då var det absolut inga bubblor! Det stämde också – att det blev en flicka. Vi tog aldrig reda på barnets kön på ultraljudet. Det skulle få komma som en överaskning. 

Idag efter Emmas uppmaning har jag gjort kön-testet igen och den här gången med BIKARBONAT. Det var jag som fick henne att köra testet. Hon tror inte alls på sånt. Jag bara tycker att det är kul och testa lite ett och annat. Hittils har vi fått samma resultat fast jag tror att vi väntar en pojke! Bakpulvertestet kunde jag ju inte lita på och det visade vara – pojke.

Gissa om det bubblade den här gången…NOT! Det blir kanske en tjej igen då. Måns blir jätteglad haha för det är inte alla killar som vill ha en son att sparka boll med. Det spelar ingen roll vilket enl. Måns. 

 

Dock körde jag med mitt andra morgonkisset men jag hade inte hunnit äta nåt så det borde vara saksamma…

Och här är filmen med BIKARBONAT-testet 🙂

För bakpulvertestet – läs inlägget “kolla kön på bebisen – bakpulvertest

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Gravid #2: vecka 19 – kolla kön på bebisen – bikarbonat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge