Gravid #2: vecka 19 – kolla kön på bebisen – bikarbonat

Lästid: 2 min

Jag har tidigare testat att ta reda på barnets kön med bakpulver. Jag kan säga att DET BLEV INTE RIKTIGT RÄTT. Det är BIKARBONAT (E500) som man ska använda, för att bakpulver är inte lika ren som bikarbonat. Ser man på olika Youtubes filmer så pratas det om “baking soda” men det är bikarbonat som man menar och ska använda. 

Med bakpulver testade jag två gånger och en gång med första morgonkisset. Båda gångerna bubblade det som attans! Det var ändå lite kul. Det skulle då betyda att vi väntar en POJKE, då det bubblade.

När jag väntade Tilda så körde jag köntestet med BIKARBONAT och då var det absolut inga bubblor! Det stämde också – att det blev en flicka. Vi tog aldrig reda på barnets kön på ultraljudet. Det skulle få komma som en överaskning. 

Idag efter Emmas uppmaning har jag gjort kön-testet igen och den här gången med BIKARBONAT. Det var jag som fick henne att köra testet. Hon tror inte alls på sånt. Jag bara tycker att det är kul och testa lite ett och annat. Hittils har vi fått samma resultat fast jag tror att vi väntar en pojke! Bakpulvertestet kunde jag ju inte lita på och det visade vara – pojke.

Gissa om det bubblade den här gången…NOT! Det blir kanske en tjej igen då. Måns blir jätteglad haha för det är inte alla killar som vill ha en son att sparka boll med. Det spelar ingen roll vilket enl. Måns. 

 

Dock körde jag med mitt andra morgonkisset men jag hade inte hunnit äta nåt så det borde vara saksamma…

Och här är filmen med BIKARBONAT-testet 🙂

För bakpulvertestet – läs inlägget “kolla kön på bebisen – bakpulvertest

Tags: No tags

One Response

Lämna en kommentar

CommentLuv badge