Min mage är fyrkantig. Putet börjar under brösten. Så här har det sett ut  sedan…alltid?

Tilda brukar trycka på magen och den är som jelly blupp blupp och pillar i min navel…och luktar på den. Usch ja! Det är pappa och dotter nya grej. De tycker att det är jättekul att hålla på när jag vill bara sitta lite i fred…och virka.

Jag har medvetet inte tagit några magbilder, för jag tar inga bra bilder på mig själv. Sedan har det inte hänt så mycket med magen så det skulle bli typ likadana bilder i 17 veckor.

Försökte ta en bild nu på kvällen och Tilda sprang fram till spegel och drog upp sig tröja ocks. Hon frågade “vad gör mamma? Tilda visa också Tildas mage”. Min tös är så rolig hehe!

I övrigt så mår jag bra men illamåendet kom ju i vecka 16 och det hänger gärna kvar. Sea-band hjälpte! Svärmor fick låna igår i bilen när hon satt i mitten i baksätet och hon tyckte att det hjälpte! 🙂