Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid #2: vecka 18

Lästid: 1 min

Min mage är fyrkantig. Putet börjar under brösten. Så här har det sett ut  sedan…alltid?

Tilda brukar trycka på magen och den är som jelly blupp blupp och pillar i min navel…och luktar på den. Usch ja! Det är pappa och dotter nya grej. De tycker att det är jättekul att hålla på när jag vill bara sitta lite i fred…och virka.

Jag har medvetet inte tagit några magbilder, för jag tar inga bra bilder på mig själv. Sedan har det inte hänt så mycket med magen så det skulle bli typ likadana bilder i 17 veckor.

Försökte ta en bild nu på kvällen och Tilda sprang fram till spegel och drog upp sig tröja ocks. Hon frågade “vad gör mamma? Tilda visa också Tildas mage”. Min tös är så rolig hehe!

I övrigt så mår jag bra men illamåendet kom ju i vecka 16 och det hänger gärna kvar. Sea-band hjälpte! Svärmor fick låna igår i bilen när hon satt i mitten i baksätet och hon tyckte att det hjälpte! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge