Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid #2: Vecka 12 – risk för missfall minskar

Lästid: 1 min

Det är lika bra att lägga upp detta inlägg också. Det är inte många kvar 🙂

16 aug 2016

Vecka 12 checked! Risk för missfall har minskat med 65%. Funderar om jag har tvillingar i magen med taken på min ålder. Det finns ju risk…eller chans. Det får bli som det blir 🙂

Illamåendet har avtagit lite eller kommer till och från på morgonen. Jag var tvungen att äta nåt direkt då även jag fick lite kväljningar men jag har inte kramat toastolen en enda gång tillskillnad från förra graviditeten med Tilda. Kommer ihåg det som igår när jag var på bokmässan och kunde inte vara i folkmassan då jag blev yr och svimmelfärdig. Hjärtklappningar var…är även nu inte heller så kul och det får jag om jag t ex försöker skynda på att gå eller springa ikapp bussen.

Har ringt MVC och ändrat tid för KUB och hamnade i Angered och inte Gibratargatan då det var fullt och svårt att få tid plus att de tiderna som fanns kunde jag ju inte ta för då måste Tilda följa med. Fick tid onsdag 26 aug kl.10. Måns ska till Oslo och jobba men det hinner han åka ändå. Jag tycker att han bör följa med på KUB. Då får han se en första bild på bebisen…och vi KANSKE ta reda på könet, eller ja…jag sade att jag skulle göra det, fråga om könet om han inte kommer med! Då är det bara jag som vet och håller alla på streckbänken 😛

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge